Veilig, zorgvuldig en snel

Onze diensten – Veilig, zorgvuldig en snel

Kom in actie, voorkom een faillissement! Het Nationaal Faillissement Preventie Instituut is er alles aan gelegen ondernemers te behoeden voor een faillissement.

We zijn al 45 jaar werkzaam op dit gebied, en kunnen u snel vertellen wat de mogelijkheden zijn die bij uw situatie passen. Aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen.

pieter-knabben-portret-2

Schuldhulpverlening en -sanering

Als uw onderneming structureel niet meer aan alle crediteuren kan voldoen, kan het voelen alsof het einde van de onderneming nabij is.

Bij een faillissement verliezen in bijna 100% van de gevallen alle betrokken partijen. Juist daarom is het belangrijk om te zoeken naar een alternatief waarbij u verder kunt met uw werk, en tegelijkertijd uw schuldeisers genoegdoening krijgen.

LEES MEER

Conflictbemiddeling

Handelsconflicten komen meestal voor in uitzonderlijke situaties. In zulke situaties kan het voorkomen dat gemaakte afspraken tussen twee partijen geen volledige duidelijkheid bieden.

Er ontstaat een discussie waarbij vele tien- of honderdduizenden Euro’s gemoeid zijn. Komen de partijen er samen niet uit, dan kan een onpartijdige conflictbemiddelaar uitkomst bieden.

LEES MEER

Doorstart-begeleiding

Als een onderneming structureel niet aan haar crediteuren kan voldoen, lijkt een faillissement onvermijdelijk. Toch betekent dit niet persé het einde.

U kunt met de gezonde onderdelen van uw bedrijf een doorstart maken, in sommige gevallen zelfs zonder faillissement. Doorstarten vereist specifieke kennis over jurisdictie en vindingrijkheid bij het vinden van financiële middelen.

LEES MEER

Financiële problemen vergen veel energie, en bij een faillissement is iedereen verliezer.

Vraag direct juridische hulp aan bij het Nationaal Faillissement Preventie Instituut.

Start typing and press Enter to search