Regiokantoren

Het Nationaal Faillissement Preventie Instituut opent regiokantoren in 2024


Dit initiatief heeft als doel om ondernemers te voorzien van juridische hulp en begeleiding bij het saneren van schulden, het beëindigen van bedrijven en het realiseren van doorstarts.

map of netherlands regiokantoren

Met de ambitie om in elke provincie een regiokantoor te vestigen, is het NFPI op zoek naar toegewijde bedrijfsadviseurs die op vrijwillige basis ondernemers willen bijstaan in deze uitdagende processen. Het openen van 22 regiokantoren in Nederland markeert een belangrijke stap in de richting van effectievere preventie en ondersteuning van ondernemers om een faillissement te voorkomen.


De oprichting van regiokantoren van het NFPI komt voort uit de behoefte aan toegankelijke en gespecialiseerde ondersteuning voor ondernemers in elke regio van Nederland. Door de aanwezigheid van regiokantoren kunnen ondernemers gemakkelijker toegang krijgen tot de benodigde juridische bijstand en begeleiding. De geografische verspreiding van deze kantoren zorgt ervoor dat ondernemers niet langer afhankelijk zijn van centrale locaties, waardoor de drempel om hulp te zoeken wordt verlaagd.


Het NFPI is daarom op zoek naar bedrijfsadviseurs die bereid zijn om op vrijwillige basis hun expertise en ervaring in te zetten om ondernemers te begeleiden bij het omgaan met financiële uitdagingen, het saneren van schulden, en het eventueel beëindigen en herstarten van hun bedrijven. Deze bedrijfsadviseurs zullen een cruciale rol spelen in het ondersteunen en begeleiden van ondernemers in deze moeilijke situaties, en zullen een directe impact hebben op het succes van het NFPI-initiatief.


Met de opening van 22 regiokantoren verspreid over Nederland, zal het NFPI een aanzienlijke bijdrage leveren aan het vergroten van de toegankelijkheid en effectiviteit van preventieve maatregelen met betrekking tot nationale faillissementen. Door ondernemers rechtstreeks te ondersteunen bij het managen van financiële uitdagingen en bij het herstellen van hun bedrijven, zal het NFPI helpen om de negatieve gevolgen van faillissementen te minimaliseren en mogelijkheden voor herstel te maximaliseren.


De opening van regiokantoren door het NFPI in 2024 is een veelbelovende ontwikkeling in de ondersteuning van het bedrijfsleven in Nederland. Deze stap zal naar verwachting ook een positieve invloed hebben op het algehele economische klimaat, door ondernemers de middelen en begeleiding te bieden die ze nodig hebben om veerkrachtig en succesvol te blijven, zelfs in moeilijke tijden. Met de inzet van toegewijde bedrijfsadviseurs en de geografische spreiding van regiokantoren, belooft het NFPI een belangrijke speler te worden in het voorkomen en ondersteunen van nationale faillissementen in Nederland.

Samen staan we sterker, met onze regiokantoren

zijn we altijd in de buurt.

 
 
 
 
Ik ga ermee akkoord dat er contact met mij wordt opgenomen