Schuldfinanciering bemiddeling

Het NFPI als Reddingsboei voor Ondernemers

In tijden van financiële nood en dreigend faillissement hebben ondernemers behoefte aan liquiditeit om hun schulden te saneren.

Helaas blijkt het vinden van dergelijke financiële middelen

een uitdaging, aangezien banken vaak niet bereid zijn om ondernemers te ondersteunen.

Gelukkig biedt het Nationaal Faillissement Preventie Instituut (NFPI) een uitkomst door middel van schuldfinanciering bemiddeling.

Bij het NFPI begrijpen we dat ondernemers vaak geen toegang hebben tot de benodigde liquiditeit om hun schulden te saneren. In dit soort gevallen is het vinden van externe investeerders essentieel. Ons netwerk bestaat uit private investeerders die bereid zijn om risico';s te nemen en ondernemers te ondersteunen in moeilijke tijden.

Door gebruik te maken van onze dienstverlening kunnen ondernemers in contact komen met de juiste investeerders die bereid zijn om te helpen.


Het NFPI fungeert als een brug tussen ondernemers die liquiditeiten nodig hebben en investeerders die bereid zijn om kapitaal te verschaffen. Onze doelstelling is om ondernemers te helpen hun schulden te saneren en hun bedrijf te redden van een mogelijk faillissement. Door een betrouwbare en effectieve bemiddeling te bieden, streven we ernaar om ondernemers in staat te stellen om hun financiële situatie te verbeteren en hun bedrijf voort te zetten.


Daarnaast biedt het NFPI ook ondersteuning en begeleiding bij het vinden van reguliere onderhands akkoorden en het verplicht stellen van maatregelen met behulp van faillissement coaches voor ondernemers. Onze uitgebreide expertise stelt ons in staat om niet alleen financiële bemiddeling te bieden, maar ook om ondernemers te begeleiden bij het nemen van de juiste stappen om hun schulden te reduceren en hun bedrijf weer op de rails te krijgen.


Door de diensten van het NFPI te benutten, kunnen ondernemers de ondersteuning en financiering vinden die ze nodig hebben om hun schulden te saneren en hun bedrijf te redden. Onze toegewijde aanpak en ons uitgebreide netwerk van investeerders maken ons de ideale partner voor ondernemers die op zoek zijn naar schuldfinanciering bemiddeling.
Samengevat, het NFPI fungeert als een cruciale schakel tussen ondernemers die liquiditeit nodig hebben en investeerders die bereid zijn om te helpen. Door onze dienstverlening hebben talloze ondernemers de kans gekregen om hun schulden te saneren en hun bedrijf te redden.

Wij zijn er trots op om een verschil te maken in het leven van ondernemers en blijven ons inzetten voor het voorkomen van faillissementen en het ondersteunen van ondernemers in financiële moeilijkheden.