Wilt u ook van alle schulden af?

Ik zou zeggen wie niet. Duizenden ondernemers met een BV zitten in zwaar weer. De meeste directeuren van een BV weten heus wel dat het zo niet door kan blijven gaan, maar ja, het is die laatste strohalm, de hoop dat alles wel goed komt. Met als gevolg dat er duizenden maar door blijven sukkelen, er is ook niemand die hen enig perspectief beidt. En zo zijn er duizenden bedrijven die maar blijven aanmodderen.

Dan is er nog een belangrijk punt dat ik wil bespreken.

Uw B.V. heeft schulden en kan de rekeningen niet meer betalen.
De bank, de leasemaatschappij, de huur, het personeel, de belastingdienst, soms is de rek eruit.

Allemaal schuldeisers, dat wil je toch niet, alleen maar ellende jaar in, jaar uit.

En zelf onder de armoedegrens leven, eerst het personeel de salarissen betalen en als er iets overblijft dan bent u als laatste aan de beurt.

Als directeur bent u verantwoordelijk, ik kan mij zo goed voorstellen dat er vele ondernemers die naar deze video kijken bij zichzelf denken, was ik maar van al die ellende af, ik heb hier helemaal geen zin meer in.

Power-&-Energy500

Ik wil normaal kunnen leven en door het Corona virus ben ik ongewild in betalingsproblemen gekomen, jarenlang heb ik gewerkt, zuinig geweest en heb er niets aan overgehouden. Laat die B.V. maar klappen, na mij de zondvloed…

Maar wie regelt dat ik niet door een curator aansprakelijk wordt gesteld?

Ik wil helemaal niets met een curator te maken hebben, ik heb geen zin in die ellende, dat kan ik niet meer bijhebben, het is nu wel genoeg geweest.

Vergeet een ding niet, het is maar een B.V., en dat is en blijft een “besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid” en realiseer u nu eens terdege dat de B.V. de schulden heeft en niet u in privé.

Wilt u van uw schulden af?

Wij kunnen u helpen uw schulden in kaart te brengen en op te lossen. Plan vandaag nog een gesprek met ons in om te bespreken wat er mogelijk is.

Emoties

Ondernemers zet alle emoties en angsten nu eens overboord. Ga eens helder nadenken over uw eigen situatie, handel rationeel en zakelijk. Wij hebben niets met ondernemers die lopen te jammeren en te klagen.

Maak een doorstart. Laat alle schulden achter u en trek op tijd de stekker eruit, ja dat is even schrikken, liever saneren we alle schulden, maar dat is lang niet altijd mogelijk, zeer zeker niet als er geen liquiditeiten zijn om een saneringsvoorstel te doen aan alle schuldeisers. Dan houdt het op, het is niet anders.

Hoe het verder moet, dat ga ik u uitleggen als u de moed heeft contact met ons op te nemen en een afspraak te maken. Na een eerst intake leggen wij u gedetailleerd uit wat uw mogelijkheden zijn.

Wij regelen de afwikkeling van de schulden van uw BV., en hoe wij dat doen leggen we u uit in een persoonlijk onderhoud. Eindelijk van alle financiële problemen af wie wil dat niet?

httpsnfpi.nlwp-contentuploads201902giammarco-boscaro-380898-unsplash.jpg