Problemen oplossen, dat is wat wij doen

Problemen oplossen

We houden het liever kort en krachtig. Wij zijn geen oeverloze vergadertypes. Wij zijn echte probleemoplossers. Het maakt ons niet uit wat voor opdracht het is, het enige wat telt is het resultaat.

Opdrachtgevers en cliënten die ons hebben leren kennen weten wat wij te bieden hebben, daadkracht, juridisch zakelijk zijn wij creatief en creatieve oplossingen., wij aanvaarden alle opdrachten waar we ook heen moeten en waar ook ter wereld.

Wij lossen problemen niet op met een mailtje sturen, integendeel pakken direct een probleem op en gaan in gesprek met de veroorzaker van het probleem.

Wij zijn zeer ervaren onderhandelaars, door de jaren heen gepokt en gemazeld.

Problemen met leveranciers en klanten waar ook ter wereld, als het gaat om betalings- en leveringsproblemen, maar ook vastgelopen juridische kwesties lossen wij liever op met onderhandelen dan met procederen.  De korte klap, soms doet het even pijn maar met praten kommen wij verder dan met procederen

Wij zijn wars van een juridische procedures die handen vol geld kosten en waarvan de afloop onzeker is, “recht hebben is niet altijd recht krijgen”

Als professionals treden wij daadkrachtig op en indien nodig onderhandelen wij met het mes tussen de tanden.

Vind een oplossing voor uw probleem

Er kunnen allerlei redenen zijn om een ervaren TROUBLESHOOTER in te zetten bij zakelijke geschillen. Bijvoorbeeld als er onenigheid is binnen een maatschap of tussen aandeelhouders onderling.

Of bij problemen met de bedrijfsopvolging, vooral in familiebedrijven. Daar spelen vaak ingewikkelde relaties waar een troubleshooter een bemiddelende rol in kan spelen.

Ook bij arbeidsconflicten tussen twee medewerkers of een conflict tussen een leverancier en een afnemer die al jarenlang zakendoen is de troubleshooter de perfecte probleemoplosser. En lost geschillen meestal zeer snel op.

Als u probleem heeft dat snel en discreet dient te worden opgelost neem dan contact met ons op; info@nfpi.nl

Plan een gesprek in

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Plan dan nu een gesprek in om te bespreken wat er voor uw bedrijf mogelijk is.