Ondernemers in financiële moeilijkheden

Creëer order in financiele chaos

De gevolgen van een faillissement zijn groot. Niet alleen voor de onderneming in moeilijkheden. Ook de bestuurder, de crediteuren, de financiers en aandeelhouders komen op terreinen waar ze zich liever niet zouden bevinden.

En waar helderheid veel onrust kan voorkomen op veel verschillende vlakken en voor alle bij het faillissement betrokken partijen. Omdat wij meer dan 45 jaar ervaring hebben als faillissement experts adviseren en begeleiden wij bedrijven in allerlei branches verspreid over heet Nederland.

Wij scheppen orde in de financiele choas, wij beschermen statutair directeuren tegen de gevreesde bestuurdersaansprakelijkheid bij een faillissement.

de rechtbank een aantal van onze advocaten regelmatig tot curator en bewindvoerder benoemt, fungeren zij bij uitstek als klankbord en kunnen zij onze klanten bijstaan in juridisch geschillen die (dreigen te) ontstaan.

Construction-&-Engineering500

Hangt er (wellicht) meer boven uw hoofd dan u op dit moment kunt overzien?

Een oriënterend gesprek met één van onze advocaten brengt vaak al veel rust.

Welke zaken hebben betrekking op insolventierecht?

RST advocaten helpt u onnodige kleerscheuren voorkomen als u te maken heeft of krijgt met bijvoorbeeld:

Bent u schuldeiser in een (dreigend) faillissement?

Ook als u schuldeiser bent kunnen onze advocaten u helpen de schade te beperken. Bijvoorbeeld door een advies hoe te handelen om uw vordering op een failliet(te onderneming) zo klein mogelijk te maken.

Meer weten over insolventie

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, tips en advies omtrent het insolventierecht.