Daadkrachtige adviseurs die tot het uiterste gaan

Op tijd aan de bel trekken

Teruglopende omzetten, dalende marges en een afnemende liquiditeit; het zijn vaak de eerste signalen van zwaar weer voor uw onderneming. Zonder maatregelen kan dit leiden tot ernstige situaties, misschien zelfs wel tot faillissement.

In de noodsituatie die uiteindelijk ontstaat, maar ook wanneer het nog 5 voor 12 is, is snel en adequaat ingrijpen noodzakelijk. Zoals het opstellen van een overlevingsscenario of het op touw zetten van een herstructureringsoperatie.

Op die momenten heeft u behoefte aan een daadkrachtig adviseur die de ernst van de situatie onderkent en die bereid is om tot het uiterste te gaan.

Bewindvoering

De insolventiespecialisten van ons kantoor treden geregeld op als bewindvoerder. Voor de bewindvoerder is het oogmerk om via een snelle herstructurering de waarde van de onderneming en onderdelen daarvan zoveel mogelijk in stand te houden.

De bewindvoerders richten zich noodgedwongen meer op de liquidatie van de onderneming, al dan niet middels een doorstart. Onze bewindvoerders onderhandelen daartoe met de financiers, voornaamste crediteuren en andere stakeholders.

Internationaal werkzaam

Ondernemen houdt niet op aan de landsgrens. De insolventiespecialisten van ons kantoor treden op voor ondernemingen, (not for profit) instellingen, crediteuren, overheden, banken en andere financiers, bestuurders en commissarissen.

Onze specialisten zijn aangesloten bij de diverse specialistenverenigingen en werken intensief samen met accountants, notarissen en private equity-adviseurs. Hun uitgebreide internationale netwerk is in grensoverschrijdende kwesties van belangrijke meerwaarde.

Wilt u meer weten of een afspraak maken?

Plan dan nu een gesprek met ons in!

Adviseur van ondernemer en onderneming

Voorkomen is beter dan blussen. Vanwege hun grote ervaring als bewindvoerder zijn onze insolventiespecialisten bij uitstek de juiste adviseur voor ondernemingen in zwaar weer. Zij kennen immers beide zijde van de medaille.

Onze bijstand treft vele aspecten: uw contracten bestand maken tegen een mogelijk faillissement, het beperken van risico’s van bestuurders-aansprakelijkheid, het begeleiden van reorganisaties of doorstarts.

Ook behartigen wij uw belangen wanneer u onverhoopt tegen het faillissement van één van uw klanten of leveranciers aanloopt. Wij adviseren en, waar nodig, procederen eveneens over zekerheden als pand, hypotheek en eigendomsvoorbehoud.

bg2

Interesse?

Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, tips en advies over insolventierecht en veel meer!